De prijs

De winnaar ontvangt een doosje met 8 Wirra Wirra-infused bonbons ter waarde van €12,50. Daarnaast krijgt de winnaar ook 1 fles Wirra Wirra Mrs. Wigley Moscato, 1 fles Wirra Wirra The 12th Man Chardonnay en 1 fles Wirra Wirra Catapult Shiraz.

De bonbons kom ik persoonlijk brengen, of ik stuur ze via PostNL als je verder weg woont.

Er is geen alternatief voor contant geld als prijs.

Hoe kan je meedoen

Meedoen aan deze wedstrijd kan door het deelname formulier in te vullen.

Naar het deelname formulier

Wie kan meedoen

Deze wedstrijd is open voor iedereen ouder dan 18 en woonachtig in Nederland.

Wanneer moet je inzending binnen zijn?

Alleen ideeën die voor 23:59 CET op 30 juni 2021 zijn ingediend komen in aanmerking.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

De winnaar wordt gekozen door Yuri Koster. De winnende naam wordt voor 31 juli 2021 bekend gemaakt op de website en social media kanalen van Yuri Koster Sommelier & Wijnproeverijen. De beslissing over de winnaar is definitief en hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat gebeurt er met het winnende idee?

Door een idee in te dienen geef je Yuri Koster Sommelier & Wijnproeverijen het recht om deze voor commerciële doeleinden te gebruiken, op www.yurikoster.nl te plaatsen en te promoten op de social media kanalen van Yuri Koster.

Wat gebeurt er met mijn data?

Yuri Koster waardeert het vertrouwen dat je in hem stelt en gaat daarom uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. Yuri Koster houdt zich daarbij aan de van toepassing zijnde privacy wetgeving. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies bijhouden, neem dan contact op.

Lees de rest van het privacybeleid hier.