Voedselbank actie 2020

Bedankt!

Super trots, een beetje ontroerd, ontzettend dankbaar en héél blij. Zo kon ik het nieuwe jaar beginnen want de totale opbrengst van de Voedselbank Actie was maar liefst €3650.

Het betekent veel voor me, dus heel hartelijk bedankt aan iedereen die deze actie heeft gesteund (en dat zijn héél veel mensen):

Nogmaals hartelijk dank, namens moi, maar vooral namens de Voedselbank Utrecht.

Yuri Koster Voedselbank Utrecht bedankt

DE ACTIE

Waarom deze actie? 2020 was een raar jaar, maar toen de feestdagen in zicht kwamen kon ik terug gaan kijken en hopen op een beter 2021. Net als vele anderen heb ik dat jaar hard moeten aanpoten, maar ik redde me nog, en nóg belangrijker, mijn naasten en ik zijn nog gezond.

Omdat ik vind dat als het goed met je gaat, je ook iets goeds het doen voor de samenleving startte ik in de aanloop naar de feestdagen een actie voor de Voedselbank Utrecht.

HOE JE KON HELPEN

#DesignjeWijn wedstrijd

Josetta Saffirio Langhe Barbera

Bied op een 3-luik

Drieluiken Voedselbank

Doneer

Geef invulling aan het lege label op de fles! Op jouw manier! Je kon een foto van je ontwerp en delen voor 20 december 23:59 CET op instagram met de hashtag #designjewijn. Je maakte dan kans op een magnum van Josetta Saffirio.

De Utrechtse kunstenaars, Jeroen Hermkens, Bob Mollema, Philipp Jordan (van Teddies in Space), Johan Schmit, Timon Vader, Poernaka en Quirijn Rotteveel gevraagd elk een drieluik te maken op de flessen. Deze flessen heb ik in december geveild via de website.

Je kan de Voedselbank steunen door direct voedsel of geld te doneren. Woon je buiten Utrecht? Kijk dan hier waar jouw lokale voedselbank behoefte aan heeft.

#DESIGNJEWIJN

#designjewijn wedstrijd winnaar

Het was niet makkelijk het winnende ontwerp van de #designjewijn wedstrijd te kiezen, want er waren veel gave inzendingen. Uiteindelijk is het de kabouter in de sneeuw van Kaetlyn geworden. Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komt een vervolg, stay tuned!

DE DRIELUIKEN

HEB JIJ HULP NODIG VAN DE VOEDSELBANK?

Een goede en gezonde maaltijd voor jou en jouw gezin. Zoek jij hulp daarbij? De Voedselbanken helpen je graag. Check of jij in aanmerking komt en waar de voedselbank in jouw buurt is. Of bel ze op: 088-5435435.

Logo Voedselbank Utrecht

Deel uw mening